feeliiciiaa

Alla inlägg under januari 2011

Av Felicia - 10 januari 2011 20:12

Heej! I dag var det SJUKT segt på träningen. Alla i laget segade hella tiden. Vi gick typ hellatiden och vi hoppade 1desimeter varenda hoppskott och vår uppvärmning var flåsig! ALLA var sjukt sega!! Och så ska vi ha längre träningar på måndagar =D Kul kul men nu ska jag gå så vi ses bye bye!! <333

Av Felicia - 9 januari 2011 17:02

Hej! Jag har ju "låvat" att det ska bli en form av handbollsblogg :D Såå nu laddar vi inför i morron. först till skolan och sedan träningen!! JIIPPPEEY!

Skönt att bara ta det lungt hella jullåvet. Jag har faktiskt inte gjort NÅGONTING!! Jag är oxå ladad inför alla Macher!! Machen som kommer nu är den 22 i vintrsas bollhall! Hemma mach!! Vi har bara hafft hemma mach 4 gonget. 1 gong i vintosa och 3 i Garphyttan!!! Japp så det är skola i morron -.- Fåtall om skola så ska jag börja handbollsklass i 7:an så jag ska läsa lite i broshyren. Och så ska jag ta fran träningskläderna och packa i en väska så det är klart inför i morron ;D men jag skriver om träningen i morron!! :D Vi ses! Bye bye!! <33333

Av Felicia - 9 januari 2011 16:44

Heej! Jag har inte hunni skriva i gå. Min dag i går var lång och glömsk ;D Jag skulle först åka in till stan för att köpa en tröja. (Kommer bild sedan) Och några timmar innan så hadde Felix (min lillebror) vari som en ängel. Jag brukar oftast kalla honnom "jävulens barn" men i går var han ängel... och då såklart är jag JÄTTE SNÄLL mot honnom så nä jag skulle till busen in till stan höll han mig i mit ben och nästan höll på att grina :O han försökte me att Felix blir ledsen om du går och felix följa med dig?! Så när ha tillslut släpte mig tängte jag stanna kvar hemma för jag ska ändå in till stan på tisdag men jag TÄNGTE ju bara gå och köpa den och sedan ta bussen hem. Så jag går till stadium och köper tröjan och kollar på klockan och tänker att jag tar 16 bussen (den går runt 4 tiden) så jag går till H&M och köper ett par Jeans. Och när jag är klar vid 15:30 så jag går up till Pappas butik och stannar där ett ta. Och när klockan börjar närma sig när bussen går så gick jag net till busshollsplatsen och kolla exakt tid så gåt den 16:53 och det är typ 10min kvar så jag går up i gen till butiken (det tar mindre en minut att gå från butiken till busshollsplatsen) och typ 5-3 min innan bussen går så går jag ner till busshollsplatsen och väntar i 10 min. Och det var bara jag där? Så jag kollar i gen och kommer på att jag har kollat på vardagar och i går var det ju lördag. så jag kollar när bussen går på lördagar. Då gick den precis när jag hadde går till butiken när det var 10min kvar när jag trodde bussen skulle gå :S Så jag skyndar mig up till pappa och då holler dom på att STÄNGA krämaren där pappa har butiken. Men jag han att smita in och där sitter han och det är kunder inne. Så jag frågade om han inte skulle stänga? Han trodde det var öppet en timma till! :O Vi var välldigt glömmska!! Jaa och i går var familjen på "fest". Inge kul! Här är tröjan jag köpte på Stadium för 349:-    Och Jeansen var vanliga. Inget mer med det! :D Men vi ses! Kommer ett hadbollsinlägg!! bye bye!!

Av Felicia - 8 januari 2011 01:00

Heej! Jag vill bara börja med att Jay smith INTE kan Franska! XD Han har spelat in en platta och en låt av Lady gaga Bad romance så är det typ 3, 4 meningar som är på franska. Och i Jays platta så sjunger han inte dom 3 meningarna! XD Knäpp som jag är!!   Meen det jag ska blogga om nu kl 00:59 är att ibland är kärleken meningslös? Jaahaa själv sitter jag här och är nästan DÖDS kär i en person! Men man vet ju dom där "populära" eller vad man ska siga?! Inte av min rass så har dom pojkvänner. Det jag menar med pojkVÄNNER är att de har nya varje vecka?! Man kan leta efter den rätta kärleken men är det rätt?! Det låter rätt såhär men om man vänder på det? Ni kanske inte fattar men den tanken kommer sätra sig i huvudet! haha vi ska inte ta det mer om väm jag gillar! Ni får väll se ;D Meen vi ses då! Bye bye!! <333333

Av Felicia - 7 januari 2011 23:09

Heej!! I dag vart det ingen stan. Och i ingen städning!! Det vart att leka med lillebror på 3 år ute i snönn och inomhus barda -.- Min lillebror ÄLSKAR värkligen rollspelat Barda på SVTB. Flera gonger om dagen sitter han med mammas dator och kollar på alla omöjlika avsnitt?! Men han är inte rädd? En 3 åring och min kusin tycker det är läskigt och är 8 år ?? Men vill ni veta hur man LEKER barda? Joo man slås med svärd i en hallvtimma. Man får riktigt ont kan jag siga. Och han slår hårt men nu börjar jag vänja mig vid dom slagen. Men men! Nu har jag fixat min blogg. Kanske lite tråkig men sån är väll jag ?? Och jag har tagit välldigt stor text... Bara för att jag ska kunna se XD Hahaa nää det är oxå jag!! Jag vill ha stor text! Meen men!! Nu tängte jag träna den dåliga dansen jag har gjort kanske? OCH jag ska börja blogga MER om handbollen! Det finns inte så många "sport" bloggar och en MASSA fottobloggar så jag ska ta med mig kameran och ta kort på macher och så... Jag själv HATAR när folk gör nya bloggar hella tiden!!   <---känner mig som han! Haha nää!! Men man vet ju inte adresen till den nya men NU måste jag gå!! Så ha det så bra på min "nya" blogg! VI ses!! Bye bye!

Av Felicia - 7 januari 2011 17:10

Heej! Jag har fott en ganska vanlig fråga och jag har faktiskt ställt mig den själv. "Hur orkar du spela handboll och varför tycker du det är kul?" Svar: Det är faktiskt inte så svårt när man bara har spelat handboll i lite mer än ett år! Men jag är nöjd eller förvånad över att jag har blivi så bra!! Från att vara den tjejen som aldrig får någon pass på hella jympa lextionerna för att hon är så dålig till den tjejen som en kille tycker skuter hårda bollar?! Och den killen HAR gott på handboll. Jag är faktiskt välldigt nöjd över det!!!! Hihi det ego som jag är! Men HAN slutade på handboll och jag vet att det är många som går i dom fotspåren. Många hadde det som en hobby bara för att göra något på fritiden. Och jag har hört JÄTTE många från mit lag att dom funderar på att sluta... Jag vet jusst en tjej som funderade sedan vi gick i 3:an och vi går i samma klass och vi går i 6:an nu. Hon slutar inte för hennes pappa är hennes tränare. Och så. Men jag vet en som har slutat och börjat i gen? Lite osäker men det får man vara :D Bara man väljer rätt beslut. Och varför jag tycker det är så kul?.... det har jag faktiskt ingen anning om!? Jag tycker bara det är SKIT kul och det är jusst det som jag skrev innan att jag har lärt mig så snabpt!!Och jag tänker mig bara hur jag är NÄSTA år.... Då går jag i handbollsklass men jag ser värkligen fram i mot det!! Och nu har vi fott nya och dom kommer bli ÄNNU bättre än vad dom är nu!! Nu ska jag sluta för jag trot inte ni tycker detta är så intresant att läsa men  där fick du eller ni svar på svar!! bye bye!!

Av Felicia - 7 januari 2011 10:04

hEEJ HEJ!! i går kollade jag på göta kanal 3... DEN VAR PISS DÅLIG!! Den var värkligen det!! men men ni ser att jag har ny header och bakgrundsbild eller rättare sakt bakgrundsbilder! Men det är fortfarade några skysteringar jag ska göra!! Det ser ju... så likadant! I dag får vi se om jag åker in till stan? Och så ska jag hjälpa mamma att städa hella huset i dag med   kanske jag vet inte ens om vi ska göra det ?! Men jag tt det :D Men nu ska jag fixa i ordning mig och äa frulle!!! Vi ses hejdå skriver jag för första gongen!!!

Av Felicia - 6 januari 2011 20:11

heej! I dag så tonade jag håret! Det blev inte så stor skilnad! Och i morron vet jag inte vad jag ska göra?! Kanske några förslag?! Men nu ligger jag i sängen och kollar på Görakanal 3. har alldrig set den men alla siger att den är assa dålig!! Men men vi får väll se. Och jag trt att den är dålig jag med så långt jag har sett. Men några förslag på vad jag kan göra i morron?!! vi SES BYE BYE!

Presentation


Det här är Jag Felicia som är handbolls galen och Musik galen!! Jag gillar att ta kort med min Sony a290 systemkamera och älskar mina älsklingar Charlie och Frasse! Det är ungefär det som skrivs på min blogg! Så varsegod att läsa min lilla blogg! ;D

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du vinna i en "blogg tävling"?
 Smycken
 Presentkort
 annat

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards