feeliiciiaa

Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Felicia - 7 januari 2011 23:09

Heej!! I dag vart det ingen stan. Och i ingen städning!! Det vart att leka med lillebror på 3 år ute i snönn och inomhus barda -.- Min lillebror ÄLSKAR värkligen rollspelat Barda på SVTB. Flera gonger om dagen sitter han med mammas dator och kollar på alla omöjlika avsnitt?! Men han är inte rädd? En 3 åring och min kusin tycker det är läskigt och är 8 år ?? Men vill ni veta hur man LEKER barda? Joo man slås med svärd i en hallvtimma. Man får riktigt ont kan jag siga. Och han slår hårt men nu börjar jag vänja mig vid dom slagen. Men men! Nu har jag fixat min blogg. Kanske lite tråkig men sån är väll jag ?? Och jag har tagit välldigt stor text... Bara för att jag ska kunna se XD Hahaa nää det är oxå jag!! Jag vill ha stor text! Meen men!! Nu tängte jag träna den dåliga dansen jag har gjort kanske? OCH jag ska börja blogga MER om handbollen! Det finns inte så många "sport" bloggar och en MASSA fottobloggar så jag ska ta med mig kameran och ta kort på macher och så... Jag själv HATAR när folk gör nya bloggar hella tiden!!   <---känner mig som han! Haha nää!! Men man vet ju inte adresen till den nya men NU måste jag gå!! Så ha det så bra på min "nya" blogg! VI ses!! Bye bye!

Av Felicia - 7 januari 2011 17:10

Heej! Jag har fott en ganska vanlig fråga och jag har faktiskt ställt mig den själv. "Hur orkar du spela handboll och varför tycker du det är kul?" Svar: Det är faktiskt inte så svårt när man bara har spelat handboll i lite mer än ett år! Men jag är nöjd eller förvånad över att jag har blivi så bra!! Från att vara den tjejen som aldrig får någon pass på hella jympa lextionerna för att hon är så dålig till den tjejen som en kille tycker skuter hårda bollar?! Och den killen HAR gott på handboll. Jag är faktiskt välldigt nöjd över det!!!! Hihi det ego som jag är! Men HAN slutade på handboll och jag vet att det är många som går i dom fotspåren. Många hadde det som en hobby bara för att göra något på fritiden. Och jag har hört JÄTTE många från mit lag att dom funderar på att sluta... Jag vet jusst en tjej som funderade sedan vi gick i 3:an och vi går i samma klass och vi går i 6:an nu. Hon slutar inte för hennes pappa är hennes tränare. Och så. Men jag vet en som har slutat och börjat i gen? Lite osäker men det får man vara :D Bara man väljer rätt beslut. Och varför jag tycker det är så kul?.... det har jag faktiskt ingen anning om!? Jag tycker bara det är SKIT kul och det är jusst det som jag skrev innan att jag har lärt mig så snabpt!!Och jag tänker mig bara hur jag är NÄSTA år.... Då går jag i handbollsklass men jag ser värkligen fram i mot det!! Och nu har vi fott nya och dom kommer bli ÄNNU bättre än vad dom är nu!! Nu ska jag sluta för jag trot inte ni tycker detta är så intresant att läsa men  där fick du eller ni svar på svar!! bye bye!!

Av Felicia - 7 januari 2011 10:04

hEEJ HEJ!! i går kollade jag på göta kanal 3... DEN VAR PISS DÅLIG!! Den var värkligen det!! men men ni ser att jag har ny header och bakgrundsbild eller rättare sakt bakgrundsbilder! Men det är fortfarade några skysteringar jag ska göra!! Det ser ju... så likadant! I dag får vi se om jag åker in till stan? Och så ska jag hjälpa mamma att städa hella huset i dag med   kanske jag vet inte ens om vi ska göra det ?! Men jag tt det :D Men nu ska jag fixa i ordning mig och äa frulle!!! Vi ses hejdå skriver jag för första gongen!!!

Presentation


Det här är Jag Felicia som är handbolls galen och Musik galen!! Jag gillar att ta kort med min Sony a290 systemkamera och älskar mina älsklingar Charlie och Frasse! Det är ungefär det som skrivs på min blogg! Så varsegod att läsa min lilla blogg! ;D

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du vinna i en "blogg tävling"?
 Smycken
 Presentkort
 annat

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards